Vi söker kockar som vill arbeta inom skolkök.

Beskrivning

 • Vi söker kockar som vill arbeta inom skolkök.

 • Vill du vara med och skapa en skolmat i världsklass?Var med oss i att skapa den bästamatupplevelse i skolmiljön för barn!

  För att uppfylla barns behov av näringsrik och nyttig kost är våra medarbetare kompetenta, engagerade och omtänksamma. De brinner för sitt jobb och har stor kunskap om kost och den viktiga miljön kring det, och samtidigt har de ett helhetstänk.

  Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Du är utbildad kock och har utbildning i HACCP, eller har arbetat som köksbiträde tidigare. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i storkök. Du är väl insatt i livsmedelsverkets riktlinjer för kök inom förskola.

  Du brinner för att laga god och näringsriktig mat med en hög grad av ekologiska produkter. Du kommer att ingå i vår köksgrupp med övriga kockar i enheten för att få stöd och inspiration.

  Arbetsuppgifter:Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, bereda och tillaga mat till förskolan. Inköp av varor mm. I matlagningen ingår specialkost. Du gör måltiden till en helhetsupplevelse. Du är fantasirik vid tillagning av sallader och grönsaker till måltiderna. Vi söker dig som älskar att laga mat, gärna med erfarenhet av data och kost data. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ och ha ett stort intresse för maten och måltiden.

  Krav:

  - 3-års gymnasium inom restaurang/livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens.
  - utbildning inom hygien och egenkontroll enligt HACCP.
  - Kunskap om hantering och tillagning av specialkost

  Är du rätt person? Ansök redan idag!

  Omfattning: Heltid (vikariat)

  Arbetstid:Flexibla arbetstider samt arbetsformer (vardagar inom ramen07.30-18.30)

  Start:Omgående

  Kontakt:
  08-400 22 750alt. maila till rekrytering@miljonbemanning.se

  Välkommen med din ansökan!

  Om oss:

  Miljonbemanning är en organisation som kännetecknas av mångfald och en inställning av lönsamhet. Vi är specialiserade på att se till att kompetens och trivsamhet går hand i hand. Hos Miljonbemanning växer individer. Här finns kvalitet och kompetens. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.

Kontakt

Miljonbemanning

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2020-02-27

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-09-10
  • Sista ansökningsdag 2020-02-27

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.