Tekniskt intresserad person sökes till tjänst på heltid!

Beskrivning

 • Tekniskt intresserad person sökes till tjänst på heltid!

 • Är du tekniskt intresserad, noggrann och tycker om att träffa nya människor? Då har vi tjänsten för dig!

  StudentConsulting söker nu för kunds räkning en person som vill jobba heltid som temperaturmätare. Du kommer att åka runt till olika privatpersoner, jobba med att mäta temperaturen i lägenheterna och sedan logga dessa digitalt. Du kommer alltså att ha ansvar för det som berör mätningarna, insamling av nycklar etc. Arbetet sker runt omkring i Stockholm och det är meriterande om du har körkort då du ska ta dig runt till bostäderna på ett smidigt sätt.

  Tjänsten är på heltid med start i mitten av november. Arbetstiderna kan komma att variera men är belagda mellan 7-17.

  Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

  Din profil
  Vi söker dig som är händig och har ett intresse för teknik. Som person är du ansvarstagande, noggrann och har lätt att prata med folk. Då arbetet är belagd i privatpersoners bostäder är det en självklarhet att du är serviceminded och ordentlig då du hanterar människors privata egendomar.

  Välkommen med din ansökan, vi kallar till intervjuer löpande!

  Om företaget
  Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Kontakt

StudentConsulting

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-10-10

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 4
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-09-10
  • Sista ansökningsdag 2019-10-10

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.