Supportmedarbetare/administratör sökes för direktrekrytering!

Beskrivning

 • Supportmedarbetare/administratör sökes för direktrekrytering!

 • Är du social och utåtriktad och trivs med att arbeta tillsammans med andra? Vill du utvecklas i en bred roll tillsammans med härliga och kompetenta kollegor? Då kan detta vara en tjänst för dig!

  Nu söker vi för vår kund ServeYou:s räkning ett nytt tillskott i form av en supportmedarbetare/administratör. ServeYou är ett företag vars vision går ut på att skräddarsy och leverera de främsta och mest kostnadseffektiva telefoni- och IT-lösningarna på marknaden. Bland kunderna finns några av Sveriges främsta företag, vilket gör ServeYou till en spännande arbetsplats med många möjligheter. Utifrån varje kunds behov presenterar ServeYou de mest passande telefoni- och IT-lösningarna som de sedan projektleder, driftsätter och supporterar kring. De är just nu i en expansiv fas, vilket innebär att du har chansen att bli en deal av deras team!

  I rollen som supportmedarbetare/administratör kommer man att arbeta med ett sammansvetsat och prestigelöst team med att hjälpa företagets kunder. Det är en mycket bred roll där man tillåts prova på olika delar av arbetet och utvecklas i sina specialistområden. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  - Ta emot inkommande ärenden från kunderna och bistå dem över mail och telefon
  - Förvalta relationen med befintliga kunder
  - Sköta processer från beställning av utrustning till att säkerställa leverans hos kund
  - Sköta om kontoret och göra interna inköp

  Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att man blir anställd av ServeYou, men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Man kommer att sitta i kundens fina lokaler i Norrtull, där kontorstider tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när rätt kandidat hittats.

  Din profil
  Vi söker dig som vill utvecklas och trivs i att ha en bred roll med varierande uppgifter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeten med kundkontakt – gärna privatpersoner såväl som företagskunder. Vidare ser vi att du har en god datavana och teknisk förståelse, då tjänsten ställer krav på att man snabbt kan sätta sig in i nya system. Du har även goda kunskaper i Officepaketet, särskilt i Excel som används frekvent.

  I denna rekrytering läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta med dina kollegor och att tillsammans uppnå goda resultat. Du tar ansvar för ditt arbete och är lösningsorienterad. Vidare är du kommunikativ och trivs i en social roll med mycket kundkontakt. Du kan utan svårigheter göra dig förstådd på svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Stämmer denna rollbeskrivning in på dig? Tveka inte, ansök idag!

  Om företaget
  Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Kontakt

StudentConsulting

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-10-15

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-09-10
  • Sista ansökningsdag 2019-10-15

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.