Personal till Återvinningen i Oskarshamn

Beskrivning

 • Personal till Återvinningen i Oskarshamn

 • Är du en social och serviceinriktad person som gillar att jobba utomhus? Då skulle du trivas hos oss! Vi söker en person till Återvinningscentralen Storskogen i Oskarshamn.

  Dina arbetsuppgifter
  Återvinningen är den del av vår verksamhet som har mest kontakt med våra kunder. Hit kommer i första hand privatpersoner, men också företag, för att lämna sitt grovavfall. Din huvudarbetsuppgift är att guida våra besökare så att de enkelt kan sortera sitt avfall enligt avfallstrappan; det vill säga att avfallet, så långt som möjligt, ska återanvändas eller återvinnas.

  Omkring 1 200 fordon passerar genom grindarna till någon av KSRR:s återvinningscentraler varje dag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då arbetet kräver att du är en social person med stor känsla för service.

  Utöver kundkontakten innebär arbetet exempelvis att rangera containrar med hjälp av hjullastare, hantera farligt avfall och utföra vissa administrativa arbetsuppgifter.

  KSRR arbetar med ständiga förbättringar. För din del innebär det att vi vill att du är aktiv i arbetet kring avvikelser och därmed vill vara med och göra KSRR bättre och bättre. Vi arbetar också med begreppen ”Ett KSRR” och ”Rätt från mig”, vilket innebär att vi eftersträvar samma struktur, arbetssätt och bemötande på samtliga våra arbetsplatser. För oss är det viktigt att du står upp för vår gemensamma värdegrund.

  Din profil
  För att lyckas med jobbet hos oss krävs att du är självständig, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Datorn är ett av dina arbetsredskap vilket gör att datavana är ett krav. Är du dessutom flexibel och har lätt att prioritera vad som är viktigast för stunden är du rätt person i gänget.

  B-körkort är ett krav i tjänsten. Eftersom hjullastare och i vissa fall truck är viktiga redskap i arbetet är det meriterande om du har förarbevis för dessa. Även utbildning inom farligt avfall är meriterande. Saknas dessa kvalifikationer ordnar KSRR att du får den utbildnings som krävs för att utföra samtliga arbetsuppgifter.

  Tjänstgöringsort: Oskarshamn
  Omfattning: 75%

  KSRR samarbetar i denna rekrytering med One Partner Group. Sista ansökningsdag 23 juni. För ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 57 eller via sanna.olsson@onepartnergroup.se.

  Om vårt företag
  KSRR är ett kommunalförbund med ansvar för att omhänderta hushållens avfall samt informera om källsortering och verka för minskat avfall inom de fem medlemskommunerna Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås. Drygt 130 000 invånare bor i KSRR:s verksamhetsområde och varje dag töms omkring 5 000 avfallskärl. Omkring 1 200 fordon passerar grindarna till någon av KSRR:s nio återvinningscentraler dagligen. KSRR har ett 80-tal anställda medarbetare. Uppdragen utförs såväl i egen regi som av upphandlade entreprenörer. Verksamheten är helt taxefinansierad och omsätter årligen omkring 176 miljoner kronor.

  Läs gärna mer om oss på www.ksrr.se

Kontakt

OnePartnerGroup Kalmar AB

 • Kontaktperson: Sanna Olsson

Källa

Ansökan

 • Sista ansökningsdag 2019-06-23

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Detaljer

 • Antal platser 1
 • Arbetstid Deltid
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2019-06-10
 • Sista ansökningsdag 2019-06-23

Följ oss på sociala medier

Om oss

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.