Ledigt jobb som Systemtekniker till Saft i Oskarshamn

Beskrivning

 • Ledigt jobb som Systemtekniker till Saft i Oskarshamn

 • Vill du jobba på en IT-avdelning med ansvar för drift och att säkerställa kvalitativa driftssäkra IT-system?
  Sök då denna tjänst som Sytemtekniker till SAFT i Oskarshamn!

  Om rollen
  Som systemtekniker ansvarar du för driften av såväl våra klientplattformar som för vår servermiljö, nätverk och lagring. I ditt arbete ingår även användaradministration, löpande support och i vissa fall även applikationssupport. Du ansvarar såväl för det dagliga operativa arbetet som det långsiktiga förbättringsarbetet för att säkerställa rätt IT-stöd i verksamheten. Vissa delar av vår verksamhet är i drift dygnet runt och ställer höga krav på tillgänglighet för IT-systemen för att synliggöra uppföljningen av produktionsresultat.

  Till största del sköts drift och utveckling av våra system lokalt men visst samarbete förekommer med koncerngemensamt IT. I rollen ansvarar du för såväl långsiktiga som kortsiktiga utvecklingsprojekt där arbetet bedrivs självständigt och med stort utrymme för egna initiativ. På IT-avdelningen arbetar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa att hela organisationen erbjuds kvalitativa och driftssäkra IT-verktyg. Dina samarbetspartners kan finnas såväl inom den administrativa delen av verksamheten som inom produktionsorganisationen.

  Du kommer bland annat att få arbeta med:

  * Microsoft plattform
  * Windowsbaserade system
  * Virtualisering i Vmware
  * Office 365
  * Nätverk
  * Nätverksbyte från HP switchar till CISCO
  * Supporta administrationen
  * Digitaliseringsprojekt
  * Kundkontakt

  Om dig
  Vi ser gärna att du som söker har utbildning på eftergymnasial nivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi önskar att du har ett par års erfarenhet från att ha arbetat med IT inom tillverkande industri. Som person har du förmågan att arbeta självständigt och strukturera och organisera ditt arbete. Du är serviceinriktad med en vilja att förstå internkundens behov och arbeta för att möta dessa krav. Vi tror att du uppskattar att arbeta projektorienterat med förbättringar och med att identifiera hållbara lösningar. Vi ser att du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

  Meriterande om du har:

  * Kännedom om produktion och logistik
  * Ingenjörsutbildning inom produktionsteknik

  Om oss

  Saft är världsledande inom forskning och utveckling samt tillverkning av högteknologiska batterier för industri-, kommunikations-, rymd- och försvarsapplikationer. Saft ägs sedan 2016 av Total-koncernen och har drygt 4,300 anställda vid 14 fabriker.

  På Saft AB i Oskarshamn arbetar idag cirka 500 medarbetare. Här finns både en internationell produktutvecklingsavdelning samt delar av Saft-koncernens globala sälj- och marknadsavdelning. 99% av fabrikens tillverkning går på export. 2018 omsatte företaget drygt 1,4 miljarder kronor. Läs gärna mer på www.saftbatteries.com.

  Kontakt och ansökan

  SAFT samarbetar i den här rekryteringen med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Om du vill ha ytterligare information, är du välkommen att kontakta Kandidatansvarig Emelie Cullefors Ringholm på 0455 - 30 27 83, alternativt Emelie.C.Ringholm@se.experis.com. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

  Vi ser fram emot Din ansökan!

Kontakt

SAFT

 • Kontaktperson: Emelie C Ringholm
 • Tel: +46455302783

Källa

Ansökan

 • Sista ansökningsdag 2019-07-09

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Detaljer

 • Antal platser 1
 • Arbetstid Heltid
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2019-06-10
 • Sista ansökningsdag 2019-07-09

Följ oss på sociala medier

Om oss

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.