Personlig assistent Skara

Beskrivning

  • Personlig assistent Skara

  • Nu söker vi dig som vill jobba som vikarie hos en man utanför Skara. Sommarvikariatet innebär mestadels helgjobb v 27-31, men också att komma in och jobba vid sjukdom ect under hela sommarperioden.Det finns här möjlighet till vistidsansställning till hösten, deltidstjänst ca 20% + timvikarie vid sjukdom eller ledighet.Du jobbar hos en rullstolsburen man strax över 50 år, intresserad av teknik, bilar, trädgård mm.Du är ärlig, pålitlig med lite humor och kan hantera både lugna dagar och intensiva dagar. Jobbet som assistent innebär att va din brukares händer och fötter, att flexibelt kunna hänga med i dagens planering. Det är också att ge stöd i praktiska saker i hemmet både inomhus och utomhus, vardagsrutiner som hygien och matlagning. Erfarenhet av personlig assistans och eller omsorgsarbete är meriterande men rätt personlighet kan gå före erfarenhet.Körkort är ett krav och tillgång till bil då arbetsplatsen är en bit utanför centrala Skara.Handen Assistans är en utveckling av assistansbolaget Handen i Borås AB som funnits sedan 2002. Företaget består av många engagerade medarbetare som har lång och gedigen erfarenhet av personlig assistans. Vi har vårt huvudkontor i Kinna, Marks kommun och ett kontor i Trollhättan.Nära och goda relationer, tillgänglighet och samarbete är receptet för en god personlig assistans. När både assistansanvändare och medarbetare bidrar med idéer, kunskap och erfarenhet – så blir det bra. Och nu ska vi fortsätta på den inslagna vägen!Arbetet som personlig assistent är mycket meningsfullt, du gör skillnad i en annan människas liv. Du ansöker på vår hemsida, genom att ringa till oss på 0320-12320 eller genom att komma in på något av våra kontor. Välkommen till Handen assistans!

Kontakt

Handen Assistans AB

Källa

Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-06-21

Arbetsgivaren vill att du ansöker antingen via deras webbplats eller via mejl till: mailto:elin.frick@handenassistans.se

Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Deltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-05-22
  • Sista ansökningsdag 2019-06-21

Följ oss på sociala medier

Om oss

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.