Innesäljare

Beskrivning

 • Innesäljare

 • Emmaboda Glas AB grundades 1919 och har sedan dess tillverkat högkvalitativa produkter med hjälp av den senaste och mest avancerade tekniken. Verksamheten består av förädling och försäljning av planglas och plast till kunder i byggindustrin, bland annat fönster- och dörrtillverkare, fasadentreprenörer och glasmästerier.

  Med huvudkontor och produktion i Emmaboda och regionkontor i Göteborg, Karlstad, Stockholm och Luleå har vi idag drygt 100 engagerade medarbetare och en om sättning på ca 170 miljoner. Vår affärsidé är att erbjuda bygg- och industrimarknaden konkurrenskraftiga och funktionella planglaslösningar. Glaslösningar som både tillgodoser kundens behov av resurseffektivitet och marknadens krav på miljöhänsyn och trygghet.

  INNESÄLJARE
  I din roll som Innesäljare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att se till att våra kunder får absolut bästa bemötande och rätt produkt, i rätt tid.

  Du har ett nära samarbete med våra utesäljare samt daglig kontakt med kunder. I rollen ingår det rådgivning om lämpliga produktval, orderhantering, utförande av offerter samt leverans bevakning.

  Vi har många kunder med en bred produktportfölj och tempot är högt. Det krävs stor precision i arbetet, för att hålla den mycket höga kundservice vi eftersträvar. Du kommer även aktivt verka för merförsäljning till våra befintliga kunder och ge rådgivning om vilka av våra produkter som passar kunden bäst.

  För att lyckas i rollen krävs det att du är ambitiös, engagerad och serviceminded. Du har god förmåga att prioritera och organisera arbetet. Samarbete och flexibilitet är nyckeln till framgång i vårt nya arbetssätt.

  Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från försäljning, gärna från byggbranschen. Har du teknisk utbildning och/eller kunskap om glas är detta en merit. Du har utmärkta IT-kunskaper samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande med erfarenhet från ritningsläsning.

  Engelska i tal och skrift är ett krav, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

  Vill du bli en av våra duktiga och engagerade innesäljare? Tveka då inte att söka tjänsten redan i dag!

  Vi kommer att hantera inkommande ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så fort vi har hittat rätt kandidat.

  Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Saint-Gobain Emmaboda Glas AB

Källa

 • Arbetsförmedlingen 

Ansökan

 • Sista ansökningsdag 

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: mailto:albertina.niklasson@saint-gobain.com

Detaljer

 • Antal platser 1
 • Arbetstid Heltid
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2019-04-04
 • Sista ansökningsdag 

Om oss

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.