Maskiningenjör med fokus på mekanisk konstruktion

Beskrivning

 • Maskiningenjör med fokus på mekanisk konstruktion

 • Vi på Semcon söker nu maskiningenjörer till vårt kontor i Kristianstad. Hos oss ges du möjligheten att arbeta med innovativa företag med bredd från små startups till de stora giganterna: https://semcon.com/what-we-do/
  Du blir en del av ett engagerat team vars utmaning är att skapa kreativa lösningar med fokus på slutanvändares upplevelse.  
   
  I din roll kommer du att arbeta med att mekaniska konstruktioner av nya produkter och hjälpmedel till produktionen. Uppdragen kommer du att utföra på vårt kontor eller hos någon av våra kunder. Vanligtvis ingår du i ett projektteam men ibland utför du dina uppdrag på egen hand. 
   
  Känner du igen dig?   Du har en ingenjörsutbildning inom mekanik och har arbetat i minst tre år med konstruktionsarbete.   Med ett genuint intresse för teknik driver du framåt  Dina kunskaper i CAD-program så som SolidWorks eller Inventor är goda. Eller så är du en fena på Catia eller Creo?  Kanske har du också efterfarenhet från tillverknings- eller verkstadsindustri?  Som person är gillar du att träffa nya människor och knyta kontakter  Givet att du i stor utsträckning kommer ha kontakt med kunder i teknisk komplicerade frågor är din kommunikationsförmåga god 
   
  Vi värdesätter att du är du, oavsett vem du är. Vi vill att du ska utvecklas tillsammans med oss! På Semcon är alla viktiga, och vi vill att våra medarbetare ska hålla länge vilket gör att vi aktivt jobbar för en sund balans mellan arbetsliv och fritid. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du arbetar nära experter från alla olika områden, något som bidrar till ständigt lärande och utvecklande av dina egna förmågor.  
   
  Ansökan och kontakt   
  För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Area Manager Peter Nilsson.  
   
  Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Semcon Sweden AB

 • Kontaktperson: Peter Nilsson

Källa

Ansökan

 • Sista ansökningsdag 2019-03-29

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Detaljer

 • Antal platser 3
 • Arbetstid Heltid
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2019-03-05
 • Sista ansökningsdag 2019-03-29

Följ oss på sociala medier

Om oss

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.