PROJEKTINGENJÖR MED INTRESSE FÖR LANDSKAPSARKITEKTUR

Beskrivning

 • PROJEKTINGENJÖR MED INTRESSE FÖR LANDSKAPSARKITEKTUR

 • Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och därför söker vi nu en projektingenjör med specialisering mot landskapsarkitektur till verksamhetsområdet Investering– vill du vara med och bidra? Vi söker dig som har intresse för att djupdyka i frågor om gestaltning och landskapsarkitektur, har en talang för koordinering samt med vana att jobba administrativt. Som en del av tjänsten erbjuder Academic Work sociala sammankomster, utbildningspaket tillsammans med övriga projektingenjörer samt individuell coachning på löpande basis

  OM TJÄNSTEN
  Trafikverket är en ledande aktör kring långsiktig planering av transportsystem och ansvarar för väg- och järnvägstrafik. Trafikverket fokuserar på samhällsutveckling med målet att dagligen utveckla och förvalta smart infrastruktur för att underlätta framkomligheten i Sverige.

  Du kommer att tillhöra verksamhetsområdet Investering och enheten ”Teknik, Miljö och Markförhandling” som består av specialister inom olika områden. Vi söker nu en projektingenjör med specialisering landskapsarkitektur med placering Kristianstad.

  Trafikverkets kontor är modernt inredda med aktivitetsbaserade arbetsplatser. Stämningen är familjär och varm där du omges av kollegor med varierande bakgrund och erfarenhet. För den intresserade så finns här en otrolig branschkompetens att ta del av!

  Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

  Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

  ARBETSUPPGIFTER
  Som projektingenjör med specialisering mot landskapsarkitektur kommer du att få arbeta i flera spännande projekt som lägger grunden för framtidens infrastruktur i Sverige. Du kommer att vistas i en utvecklande miljö med högt tempo, en stor variation i arbetsuppgifterna och ges möjligheten att ta eget ansvar. Det kommer vara stort fokus på din kompetensutveckling där du i samband med din anställning också får ta del av ett utbildningsprogram innehållandes projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik.

  Du kommer att arbeta nära och biträda en eller flera specialister inom området gestaltning och utformning och arbeta med landskapet i den stora skalan såväl som konkreta gestaltningsfrågor. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Agera specialiststöd i investeringsprojekt i både tidiga planeringsskeden och byggskeden. Projekten kan röra exempelvis planering och utformning av vägar, järnvägar, broar och stationsmiljöer

  • Utföra beställningar och granskning av leveranser så som gestaltningsprogram, målbildsseminarier, landskapskaraktärsanalyser mm.

  • Vara insatt i arbetet och kontakten med konsultuppdrag, entreprenörer och myndigheter

  • Delta i det strategiska arbetet med utveckling av Trafikverkets arbete avseende gestaltning och utformning av landskapet

  Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör med specialisering mot landskapsarkitektur ger dig en unik start på karriären och alla möjligheter att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som projektledare eller som specialist. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an stort eget ansvar.

  VI SÖKER DIG SOM
  • Har examen som landskapsarkitekt/ arkitekt

  • Har mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, då intern och extern dokumentation görs på svenska

  • Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet

  • Har B-körkort

  Har du erfarenhet eller skrivit examensarbete kopplat till planering och byggande av väg och järnväg så anses det meriterande.

  Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du har ett stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar och räds inte att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du gillar att samarbeta och hugger gärna tag där det behövs! Du har en positiv inställning och ser möjligheter och lösningar i de utmaningar du möter.

  ÖVRIG INFORMATION

  • Start: 19 Augusti

  • Omfattning: 12 månader med goda chanser till förlängning

  • Placering: Kristianstad

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

  OM OSS

  Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

  • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

  INFORMATION OM FÖRETAGET
  Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Verksamhetsområdet Investering genomför väg- och järnvägsprojekt över hela landet i form av nyinvesteringar och ombyggnadsåtgärder.

  Läs gärna mer om verksamheten på deras hemsida Trafikverket.

Kontakt

Academic Work

 • Kontaktperson: Maria Larsson

Källa

Ansökan

 • Sista ansökningsdag 2019-04-06

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Detaljer

 • Antal platser 1
 • Arbetstid Heltid
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2019-03-05
 • Sista ansökningsdag 2019-04-06

Följ oss på sociala medier

Om oss

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.