Undersköterskor till Krusmyntans äldreboende i Tyresö

Beskrivning

 • Undersköterskor till Krusmyntans äldreboende i Tyresö

 • Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

  Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetarhos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

  Vi söker visstidsanställda undersköterskor till Krusmyntan

  Krusmyntan är ett äldreboendenför 52personermed demenssjukdom och somatisk sjukdom.Krusmyntan öppnade 2008 och är en välfungerande verksamhetmed gott rykte. Verksamheterna drivs i egen regi av Vardaga och ligger i ett naturnära område i Tyresö kommun. Bra busskommunikationer 20 minuter från Gullmarsplan.

  Ditt uppdrag

  Som undersköterska ger du omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje boendes eget behov och önskemål. Din roll är att skapa en meningsfull och behaglig tillvaro för de boende. Du ingår i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. Teamet ska tillsammans skapa och bibehålla goda relationer med boende, anhöriga och uppdragsgivare. Genom ditt arbete deltar du i verksamhetens kvalitetsarbete utifrån Vardagas koncept. I arbetsuppgifterna ingår också medverkan vid vårdplanering och social dokumentation. En viktig uppgift för alla medarbetare är att bidra till ett gott arbetsklimat.

  Vi söker undersköterskor för visstidsanställning främst vardagar, dag och kväll.

  Dina kvalifikationer

  Du är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

  Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  Vi erbjuder

  En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutvecklingvia vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension.

  Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

  Övrigt

  Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

  Tillträdesdag: enl överenskommelse

  Sista ansökningsdag: 2019-03-08

  För mer information kontakta:

  Gruppchef Kerstin Säflund, kerstin.saflund@vardaga.se

  Gruppchef Mona Benali-Landolsi, mona.benali-landolsi@vardaga.se

  Facklig kontakt: Sousan Hejrat, sousan.hejrat@vardaga.se
  Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,
  Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

  På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.vardaga.se) www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)

Kontakt

Vardaga

 • Kontaktperson: Linda Malmgren

Källa

Ansökan

 • Sista ansökningsdag 2019-03-08

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Detaljer

 • Antal platser 1
 • Arbetstid Deltid
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2019-02-08
 • Sista ansökningsdag 2019-03-08

Följ oss på sociala medier

Om oss

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.