Haninge kommun söker projektledande anläggningsingenjör

Beskrivning

 • Haninge kommun söker projektledande anläggningsingenjör

 • Haninge är en naturskönt belägen skärgårdskommun på Södertörn. Med skog och hav alldeles inpå och storstadens puls inom bekvämt räckhåll: 20 min med bil/pendeltåg.
  Vi behöver nu bli fler, vill du vara med och utveckla oss, vår kommun och dig själv på vägen. Vi ser att utveckling är en del av vår vardag, till exempel i mötet med kollegor, med Haningeborna och i vår strävan efter att hela tiden lära oss att göra saker ännu lite bättre.
  Läs mer på https://www.haninge.se/

  Aktuella projekt

  Som en del av Stockholmsregionen är Haninge kommun i en stark utvecklingsfas. Många stora exploateringsprojekt ska hanteras;

  * Nya stadsdelen Vega med över 3000 bostäder, ny pendeltågsstation, trafikplats mm.
  * Nya verksamhetsområdet Albyberg
  * Centrala kärnan i Haninge med nytt resecentrum, bostäder, verksamheter mm
  * Ett flertal bostadsprojekt kring våra 6 pendeltågstationer.
  * Omvandling av flera fritidshusområden.

  Arbetsbeskrivning

  Den strategiskt viktiga exploateringsverksamheten sorterar under kommunstyrelse-förvaltningen och dess avdelning samhällsutveckling. Inom mark och exploatering arbetar elva kvalificerade medarbetare med att förverkliga kommunens visioner och beslut vad avser exploatering, förvärv, försäljning och förvaltning av kommunens mark.

  Vi behöver nu rekrytera en anläggningsingenjör, i den rollen kommer du att att vara projektledare för verksamhetsområdet Albyberg och därmed ansvara för bl.a projektering, upphandling av entreprenader och entreprenaders genomförande inklusive ekonomiuppföljning. Dessutom kommer du att delta i detaljplanearbeten.

  Vem är du?

  Den vi söker ska ha en akademisk utbildning inom väg och vatten, samhällsbyggnad eller ha erfarenheter som bedöms vara motsvarande, samt ha flera års yrkeserfarenhet. Du kommunicerar väl såväl muntligt som skriftligt på svenska och har en god samarbetsförmåga. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du kan arbeta självständigt, är strukturerad och kreativ.

  Som anläggningsingenjör ska du vara väldigt kunnig på gatu- och VA-anläggningar inom olika projekt från planering till slutbesiktning. Vi ser att du har erfarenhet av projektering/upphandling och utbyggnad av olika anläggningsprojekt inom samhällsbyggnadssektorn. Du har ett helhetstänkande, en god lednings- och strategisk förmåga samt systemförståelse. Som person är du drivande, analytisk, har god social kompetens och god samarbetsförmåga.

  Du kommer att samarbeta i projekt med avdelningens trafikplanerare, exploateringsingenjörer, liksom planarkitekter, VA-ingenjörer, trafikingenjörer och landskapsarkitekter inom stadsbyggnadsförvaltningen.

  Kontakt och ansökan
  I den här rekryteringen samarbetar Haninge kommun med Experis Engineering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel på 0730-211 833 eller på hakan.kempel@se.experis.com . Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontakt

Haninge kommun

 • Kontaktperson: Håkan Kempel
 • Tel: +46730211833

Källa

Ansökan

 • Sista ansökningsdag 2019-01-29

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Detaljer

 • Antal platser 1
 • Arbetstid Heltid
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2018-12-18
 • Sista ansökningsdag 2019-01-29

Följ oss på sociala medier

Om oss

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.