Utvecklare mot applikationsplattform

Beskrivning

 • Utvecklare mot applikationsplattform

 • Har du ett brinnande intresse för mobilapplikationer? Vill du bli del av ett växande företag där dina idéer värderas högt? Då har vi tjänsten för dig!

  Dina arbetsuppgifter
  I denna roll kommer du att arbeta med att utveckla ett backendsystem för mobilapplikation. Du kommer att vara med från grunden och bygga upp en ny plattform. Här finns stora möjligheter att ta ansvar och utvecklas. Du arbetar samtidigt nära kompetenta och seniora kollegor med din egen mentor att stötta dig i utvecklingen. Vi ser att du har erfarenhet inom apputveckling men framförallt ett stort intresse!

  Om företaget
  Företaget har i över 70 år utvecklat produkter inom fastighetsautomation med syfte att skapa en bra inomhuskomfort. Målet är att utveckla lösningar för at spara energi och skapa en hållbar framtid. De utvecklar produkter som styr, reglerar och analyserar värme och ventilationssystem. Företaget arbetar nära integratörer för att erbjuda uppdaterade lösningar till slutkund. Genom ett egenutvecklat operativsystem görs produkterna programmeringsbara och möjlighet ges att anpassa till kund.

  På kontoret i Landskrona arbetar 25 personer fördelade på utvecklare, ekonomi och kundsupport. Kontoret har mycket nära samarbete med resterande kontor i Sverige och i övriga Europa. Här arbetar du i en internationell miljö där du blir del av ett team som är baserat på flera platser. Resor mellan kontoren i Europa förekommer och skulle du på sikt vara intresserad av att placeras utomlands finns det goda möjligheter för det.

  Här blir du del av ett bolag som vill främja din utveckling! Du arbetar i ett öppet klimat med frihet att själv styra dina arbetsprocesser. Företaget präglas av teamarbete med fokus på självstyre. Du blir stor del i att ansvara för hela produktens process. På sikt ser vi gärna att du vill utvecklas inom företaget!

  Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

  Din profil
  Vi söker dig som kan arbeta självgående, har ett driv och förmåga att finna lösningar. Du har ett starkt intresse och engagemang för uppgiften.

  Skallkrav:
  - Minst högskoleutbildning inom data/ elektro
  - Erfarenhet från apputveckling
  - Engelska i tal och skrift

  Meriterande:
  - Relevant arbetslivserfarenhet

  Om oss
  Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

  Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

  Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

  För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

  Villkor
  Start: Omgående
  Omfattning: Heltid
  Arbetstid: 8:30- 17:30, möjlighet till flexibel arbetstid
  Lön: Fast
  Ort: Landskrona

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!

Kontakt

Framtiden AB

 • Kontaktperson: Isabell Wirgin
 • Tel: +46722091950

Källa

Ansökan

 • Sista ansökningsdag 2019-01-22

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Detaljer

 • Antal platser 1
 • Arbetstid Heltid
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2019-01-11
 • Sista ansökningsdag 2019-01-22

Följ oss på sociala medier

Om oss

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.