Fantastiskt Heltidsjobb som innesäljare - Ansök utan CV

Beskrivning

 • Fantastiskt Heltidsjobb som innesäljare - Ansök utan CV

 • Om tjänsten

  Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. Du kommer att ingå i ett team av drivna och ambitiösa individer som gemensamt arbetar mot uppsatta mål och budgetar. Hos oss får du en gedigen utbildning om tjänsten och i säljteknik. Vi arbetar med daglig coachning för att du som säljare skall få de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll. Vi erbjuder ett utav marknadens bästa provisionssystem. Anställningen påbörjas alltid med utbildning och provisionsarvode och timlönen ligger mellan 100-300kr i snitt hos våra anställda med upp till 18.000 i garantiersättning vid fastanställning efter 6 månader.

  Vi söker dig som:

  - Flytande i tal och skrift i det svenska språket.
  - Har rätt inställning.
  - Har höga ambitioner.
  - Älskar utmaningar.
  - Brinner för att jobba med människor.
  - Är tävlings- och målinriktad.

  Vi erbjuder:

  - Produkt- & säljutbildning (ingen erfarenhet behövs)
  - Marknadens högsta provisioner samt garantilön
  - Daglig coaching så att du utvecklas på bästa möjliga sätt
  - Möjligheter att jobba långsiktigt och klättra inom bolaget

  Vill du tillsammans med oss skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du jobba för ett dedikerat och proffsigt bolag med bra förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning eller en bakgrund inom idrott men det är inget krav. Oavsett förutsättningar ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare och människa samt uppnå dina personliga mål.

  Välkommen!

Kontakt

Workency

 • Kontaktperson: Habib Touma
 • Tel: 076-325 26 66

Källa

Ansökan

 • Sista ansökningsdag 2019-04-26

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Detaljer

 • Antal platser 1
 • Arbetstid Heltid
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2018-11-07
 • Sista ansökningsdag 2019-04-26

Följ oss på sociala medier

Om oss

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.