Eftermarknadskoordinator till Ikano Bostad!

Beskrivning

 • Eftermarknadskoordinator till Ikano Bostad!

 • Vill du vara med och skapa möjligheter för en bättre vardag? Ikano Bostad söker nu dig som vill vara spindeln i nätet och arbeta med serviceinriktad koordinering. Är du en stjärna på administration och kan relatera till deras värderingar; sunt förnuft, enkelhet och arbeta tillsammans? Då är denna roll perfekt för dig! In och sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

  OM TJÄNSTEN
  Ikano Bostad ingår i koncernen Ikano Group. Ikano Group var från början en del av IKEA som grundades 1943 av Ingvar Kamprad i småländska Älmhult. Men 1988 blev Ikano en egen företagsgrupp ägd av familjen Kamprad. Som Eftermarkandskoordinator stöttar du administrativt och är länken mellan Eftermarknad och Ikano Bostads boende. Du kommer tillhöra ett glatt team på sex personer i Stockholm och även ha två nära kollegor i Malmö.

  Du erbjuds

  Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

  ARBETSUPPGIFTER
  Rollen som Eftermarknadskoordinator har en viktig och central roll hos Ikano Bostads Eftermarknadsteam. Du kommer utöver arbetsuppgifterna nedan ha ett tätt samarbete med Eftermarknadschefen där du bland annat kommer ansvara för att rapportera och uppdatera statistik för felanmälningar och upprätta ekonomiska rapporter tillsammans med Eftermarknadschefen.

  * Uppdatera boendelistor från IKEA och sälj
  * Hantera reklamationer till IKEA kök
  * Upprätta kallelse, protokoll till interna möten
  * Sköta kundkontakter med IKEA och andra leverantörer
  * Registrera ärenden, upprätthålla struktur i administrativa system och sammanställa information inför prognoser etc
  * Ansvara för och driva löpande kontakt med extern teknisk förvaltning
  * Kontera och attestera fakturor
  * Skapa presentationer
  * Dirigera inkomna ärenden till rätt person inom Eftermarknad
  * Vara behjälplig att driva ärenden tillsammans med samordnare
  * Uppdatera arbetsordrar till Yrkesarbetare

  VI SÖKER DIG SOM
  * Har en avslutad gymnasieutbildning
  * Har mycket god erfarenhet av administration
  * Har goda kunskaper i Officepaketet
  * Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

  Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vidare ser vi att du som söker är noggrann och självgående i ditt arbete samt har en hög personlig mognad.

  Övrig information

  * Start: December/januari
  * Omfattning: Heltid, långsiktigt
  * Placering: Sundbyberg
  * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ikano Bostads önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

  INFORMATION OM FÖRETAGET
  Ikano Bostads rötter finns i Småland där de startades av IKEA:s grundare. De drivs av att hitta lösningar som gör vardagen enklare för de många människorna. De tror på att vi människor behöver rota oss för att känna oss trygga. Då mår vi som bäst. För att deras kunder ska känna sig trygga och trivas i deras bostadsområden känner de ett stort ansvar för helheten när de utvecklar, bygger och förvaltar bostäder. De satsar långsiktigt på att utveckla hela bostadsområdet och arbetar alltid utifrån områdets förutsättningar för att skapa hållbara stadsdelar och boendemiljöer. Och de gör jobbet tillsammans – med deras kunder, kommuner och andra aktörer i branschen. Är det här början på en lång vänskap?

Kontakt

Academic Work

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-12-08

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-11-08
  • Sista ansökningsdag 2019-12-08

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.