Var med och gör skillnad tillsammans med Fundraisingbyrån!

Beskrivning

 • Var med och gör skillnad tillsammans med Fundraisingbyrån!

 • Nu söker Fundraisingbyrån en serviceinriktad person som vill vara med och göra skillnad. I rollen som telefonambassadör får du, under två till tre dagar i veckan, kontakta företag som är givare idag, för Hjärnfondens räkning, för att bibehålla ett förtroendegivare samarbete. Fundraisingbyråns kontor på Östermalm består av mysiga lokaler med ”hemmakänsla” och du har nu chansen att bli en del av detta växande bolag. Är du en given teamet om 30 personer och sök tjänsten redan idag!

  OM TJÄNSTEN
  Som telefonambassadör kommer du kontakta organisationer som är aktiva bidragsgivare där fokus ligger på att skapa ett förtroende och långsiktigt samarbete. I och med detta är det av vikt att du som telefonambassadör är en god lyssnare och ger ett ödmjukt intryck till alla medlemmar. Arbetspassen kommer vara fördelade under ca tre dagar per vecka, och du bokar själv in vilka av dessa tre dagar som passar dig. I starten av arbetet får du en gedigen introduktion där du bland annat får en utbildning inom argumentation och arbetspsykologi. Fundraisingbyrån arbetar med exempelvis Hjärnfonden och Hjärt- och Lungfonden.

  Du erbjuds

  * Vara en del av en växande organisation och samtidigt göra skillnad i ditt dagliga arbete
  * En engagerad konsultchef som stöttar dig

  Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

  ARBETSUPPGIFTER
  Du kommer att arbeta med telefon som främsta arbetsverktyg och utgå från stöttande dokument – men tanken är att du ska skapa din egen kommunikationsstil framåt.

  Du och dina kollegor kommer alltså i huvudsak att:

  * Kontakta olika företag som är bidragsgivare idag i syfte att automatisera deras inbetalningar

  VI SÖKER DIG SOM
  Vi söker dig som är student eller egenföretagande och som har möjlighet att arbeta tre dagar i veckan. De personliga egenskaperna kommer väga tungt i denna process.

  * Student vid Universitet eller Högskola, alternativt annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
  * Erfarenhet från ett servicerelaterat yrke där du använt din kommunikativa förmåga

  Som person är du:

  * Flexibel
  * Lyhörd och har en god kommunikativ förmåga
  * Självgående

  Övrig information

  * Start: Omgående
  * Omfattning: Deltid, tre dagar/vecka
  * Placering: Stockholm, Östermalm
  * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Kontakt

Academic Work

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-12-08

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Deltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-11-08
  • Sista ansökningsdag 2019-12-08

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.