Världsledande företag inom elbilar söker personal på heltid i december

Beskrivning

 • Världsledande företag inom elbilar söker personal på heltid i december

 • Vi erbjuder nu ett drömjobb under perioden 2/12 - 31/12 för dig med ett brinnande intresse för elbilar och grön teknologi. Vi söker flertalet talanger som kan briljera med sin servicekänsla och vill vara med och bidra till service i världsklass till företagets kunder. Stämmer det in på dig och har du möjlighet att arbeta heltid från 2:a december till 31:a december? Då tycker vi att du ska läsa vidare om tjänsten som produkt specialist!

  OM TJÄNSTEN
  Academic Work söker för kunds räkning fyra produktspecialister för heltidsarbete mellan 2 december till 31 december. Du kommer jobba i företagets butiker i Stockholm, det kommer antingen vara i Täby Centrum eller i Mall of Scandinavia. I början av uppdraget kommer du få en introduktion i såväl företaget som deras produkter.

  Arbetstiderna är mellan 10:00-22:00 och du kommer både arbeta dagspass eller eftermiddag-/kvällspass. Du kommer arbeta både vardagar och helger på ett rullande schema. Du kommer inte behöva arbeta julafton däremot under nyårsafton (öppetider nyårsafton: 10:00-18:00)

  Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

  ARBETSUPPGIFTER
  Som produktspecialist kommer du vara företagets ambassadör och ansikte utåt. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge företagets kunder en unik upplevelse. Ditt arbete kommer till stor del bestå av att ta emot kunder i butiken och svara på deras frågor om produkterna. Kunderna som besöker butiken har möjlighet att boka provkörning av elbilarna på plats men mestadels sker kundernas bokningar online. Oavsett på vilket sätt bokningen görs så kommer du att ansvara för att sköta administreringen och sedan aktivt delta i provkörningen. Du kommer även stötta administrativt vid leverans av bilar.

  Du kommer till exempel att:

  · Bistå med utmärkt kundservice

  · Demonstrera företagets elbilar

  · Ge support kring leverans av bilar

  Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik och bilar och som vill arbeta i en energifylld arbetsmiljö med varierande arbetsdagar.

  VI SÖKER DIG SOM
  * Har minst ett års erfarenhet av att jobba med personlig service och det är meriterande om du har jobbat med personlig service i butik

  * Har en passion för ny grön teknologi och bilindustrin generellt
  * Har B-körkort och känner dig trygg i din bilkörning
  * Känner sig bekväm med att sitta i passagerarsätet när en kund kör bilen
  * Har god datorvana
  * Kan arbeta hela perioden från 2:a december till 31:a december
  * Har mycket goda kunskaper i svenska då kommunikationen med kunder primärt sker på detta språk
  * Har goda kunskaper i engelska då detta är koncernspråket samt dialogen med kunder kan komma att ske på engelska

  Som person är du extrovert och älskar att jobba med service och kundbemötande. På så sätt faller det sig även naturligt för dig att bidra med energi och vara flexibel för att den ena dagen aldrig är den andra lik. Vi förväntar oss att du är en teamplayer och motiveras av att bidra till företagets säljteam med ditt affärsmässiga tänk. Eftersom du kommer arbeta i butik ser vi även att du är van vid att jobba fysiskt och på stående fot utan att tappa din professionalism. Det är även viktigt att du är en person som älskar att köra bil då du kommer delta vid testkörningarna!

  Övrig information

  * Start: 2:a december
  * Omfattning: Heltid 2:a december till 31:a december
  * Placering: Solna eller Täby
  * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kund önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Kontakt

Academic Work

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-12-08

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-11-08
  • Sista ansökningsdag 2019-12-08

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.