Back Office-medarbetare till Yallotrade

Beskrivning

 • Back Office-medarbetare till Yallotrade

 • En bred och varierande roll som både ställer krav på stark serviceförmåga och noggrann struktur. Ett modernt IT-företag som blivit Sverigeledande inom sin unika nisch som förenar bil- & försäkringsvärlden med verkstäder/demonterare tack vare en smidig systemlösning. Låter det spännande? Det är det! Har du erfarenhet av administration och fallenhet för system så kan du vara rätt person! Yallotrade söker en Back Office-medarbetare till sitt huvudkontor i centrala Stockholm. Spänn fast säkerhetsbältet, nu kör vi!

  OM TJÄNSTEN
  Yallotrade är IT-företaget som är ledande inom sin specifika nisch. Bolaget tillhandahåller en digital och automatiserad systemlösning som gör vardagliga ärendehanteringar enklare för företag inom bil och försäkring. Bland företagets kunder finner vi ett stort antal verkstäder, demonterare, bilhandlare samt försäkringsbolag.

  Yallotrade sitter centralt på Kungsholmen och här jobbar 14 personer i en atmosfär präglad av gemenskap och stark utvecklingsanda. Du kommer tillhöra ett litet Back Office-team där det är viktigt med samarbete och att kunna ha en öppen kommunikation. Du får axla en bred roll med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor.

  Du erbjuds

  * Gedigen introduktion när du börjar
  * Fast lön och goda förmåner
  * Årlig kick-off

  ARBETSUPPGIFTER
  I rollen som Back Office-medarbetare har du en bred roll som ställer krav på såväl struktur/noggrannhet som service- och samarbetsförmåga.

  I rollen kommer du till exempel att:

  * Hantera inkommande ärenden på telefon och mail från Yallotrades alla kontaktytor, såsom försäkringsbolag, försäkringstagare, verkstäder och demonterare
  * Skriva ut ersättningsbrev
  * Administrera försäljnings-/auktionssidan
  * Säkerställa att köpare och potentiella köpare inte har några betalningsanmärkningar
  * Övervaka och säkerställa att betalningar hanteras på rätt sätt och skickas iväg som de ska

  VI SÖKER DIG SOM
  * Har en avslutad gymnasial utbildning

  * Har 1-2 års erfarenhet av administrativa uppgifter
  * Har erfarenhet från service och är bra på att bemöta kunder
  * Har goda kunskaper i Microsoft Excel
  * Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
  * Har förståelse och fallenhet för arbete i IT-system
  * Har förståelse för enklare ekonomi

  Det är meriterande om du…

  * Har erfarenhet från eller kunskap inom försäkringsvärlden

  Som person är du:

  * Resultatinriktad, Samarbetsförmåga, Strukturerad, Ansvarstagande

  Övrig information

  * Start: Omgående
  * Omfattning: Heltid
  * Placering: Centrala Stockholm
  * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Yallotrades önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

  INFORMATION OM FÖRETAGET
  Yallotrade är IT-företaget som varit verksamma sedan 2006 och är idag marknadsledande inom sin specifika nisch. Bolaget tillhandahåller en digital och automatiserad systemlösning som gör vardagliga ärendehanteringar enklare för företag inom bil och försäkring. Tjänsten gynnar också miljön genom minskade transporter, ökad återanvändning av befintliga delar och en ökad reparationsgrad.

Kontakt

Academic Work

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-11-09

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-10-09
  • Sista ansökningsdag 2019-11-09

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.