Intresserad av ett meriterande extrajobba som marknadsassistent?

Beskrivning

 • Intresserad av ett meriterande extrajobba som marknadsassistent?

 • Var med på en digital förändringsresa och få en ovärderlig erfarenhet inför framtiden. Här kommer du få ta egna initiativ och ta stort ansvar. Har du ett intresse för marknadsföring och är student i minst ett år till? Perfekt! Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

  OM TJÄNSTEN
  Du kommer bli en del av ett företag på 10 personer där lojalitet, arbetsmoral och glädje präglar atmosfären. Kunden sitter i trevliga lokaler i Hammarby sjöstad med goda kommunikationer utanför dörren. Kunden är en helhetsleverantör inom affärssystem som med egen utveckling och teknisk kompetens har flexibiliteten att anpassa och skräddarsy produkten efter deras kunders behov. Systemet hanterar försäljning och distribution från eget lager. Har eget kassasystem med kedjekoppling

  Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

  ARBETSUPPGIFTER
  Som marknadsassistent kommer du arbeta med att öka kundens närvaro på sociala medier, förbättra försäljningsmaterial och manualer. Vidare kommer du sköta hemsidan, ge input på de interna processerna gällande marknadsföring och bidra med din kunskap kring lansering av produkt.

  Exempel på arbetsuppgifter:

  * Vidareutveckla hemsida i CMS-verktyget Joomla
  * Skapa nyhetsbrev och produktblad
  * Bidra med din marknadsföringskunskap till interna processer
  * Arbeta med bolagets digitala kanaler, framförallt LinkedIn, Facebook och Twitter

  VI SÖKER DIG SOM
  * Är student på högskola eller universitet under minst 1 år till, med inriktning på marknadsföring, gärna med digitalt fokus

  * Är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska då du kommer använda dig av språken dagligen i tjänsten

  Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll samt har kunskaper i Photoshop och InDesign. Vidare är det meriterande om du har kunskap om produktlansering.

  Som person är du kvalitetsmedveten med ett öga för detaljer, då uppdraget kommer ställa höga krav på din noggrannhet. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig mycket väl i skrift och kan målgruppsanpassa innehållet. Vidare är du orädd och tar gärna initiativ i ditt arbete, då du kommer arbeta på ett mindre kontor är det viktigt att du tar för dig och tar ansvar i arbetet.

  Övrig information

  * Start: September
  * Omfattning: Deltid, 1 dag per vecka under kontorstider
  * Placering: Hammarby sjöstad
  * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Kontakt

Academic Work

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-11-09

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Deltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2019-10-09
  • Sista ansökningsdag 2019-11-09

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.