Arbetsgivare
(Minst antal tecken: 8)

I maj 2018 trädde den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft. Lagen berör bland annat skyddet för kunddata! För att du ska kunna använda JobbetNu och dess funktioner behöver vi ditt samtycke. Samtycket innebär att vi får använda din data (personuppgifter, företagsinformation) som behövs för att kunna matcha dig mot arbetssökande. Registrerad kontaktperson räknas som personuppgiftsansvarig och ansvarar således för hantering av personuppgifter för den data som denna lägger in. 
 Ditt användarkonto och uppgifter lagras vid inaktivitet i vår databas under en sex månaders period. För att fortsätta finnas kvar i vår databas krävs minst en inloggning eller en aktiv annons under denna period. Påminnelse med information skickas ut efter fem månaders inaktivitet! Läs mer om GDPR på www.datainspektionen.se

Om oss

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.