ISS Forsmark - förrådspersonal

Beskrivning

 • ISS Forsmark - förrådspersonal

 • ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

  Arbetsuppgifter
  Till vår verksamhet på Forsmarks kärnkraftverk söker ISS ett antal extra servicemedarbetare för att medverka under de årliga revisionsavställningarna. Denna annons gäller revision F1 som preliminärt pågår under period 22 april - 13 juni.

  I Huvudförrådet arbetar man med godsmottagning, plock av material, inventering och lageroptimering. Truck och traverskörning förekommer samt utlåning av verktyg och maskiner.
  Erfarenhet av SIRIUS och SAP är meriterande och Truckkort är ett krav.

  Turbinförrådet befinner sig på kontollerat område där man mestadels sysslar med in- och utlämning av verktyg och maskiner. När tid finns arbetar man med vanlig sanering, soptömning osv. och är behjälplig vid pågående arbeten. Erfarenhet av SIRIUS är meriterande. 

  Du ska vara serviceinriktad och positiv då all vår personal har daglig kundkontakt. Varje kund skall känna att de får den bästa möjliga servicen.

  Du behöver ha förmågan att förmedla ett trevligt intryck även i pressade och stressade situationer. Kunna omprioritera efter behov.
  För att passa in i rollen behöver du därför vara lyhörd, utåtriktad och ha ett öga för vad som behöver göras.

  Ytterligare ett krav är att du fyllt 18 år och att du, med personsäkerheten i fokus, har god förståelse i Svenska både till tal och skrift. Körkort är meriterande då du kan komma att arbeta i skift som sträcker sig över nätter och helger.

   Eftersom arbetet utförs vid Forsmarks kärnkraftverk kommer läkarundersökning, drogtest och registerkontroll (Polis §14) att genomföras. Läkarundersökning krävs för av arbete i strålningszon där det bl.a. är begränsningar gällande förtäring och toalettbesök. Dessutom kommer ett antal övriga utbildningar genomföras beroende var man kommer arbeta.

  Ansökan Ange vilken/vilka tjänster du är intresserad av, annars behandlar vi det som en ansökan till samtliga ovannämnda tjänster. Bifoga personligt brev samt CV och beskriv varför du passar för tjänsten/tjänsterna.

  Observera att registerkontrollen kan ta upp till åtta veckor innan den blir godkänd så om du inte har den godkänd på Forsmark sedan tidigare bör du ansöka i god tid innan denna annons går ut så skickar vi dig alla blanketter du behöver.

  Vi tar endast emot ansökningar via detta system.  
  Vid frågor maila till: saneringen-gi@forsmark.vattenfall.se

  Välkommen med din ansökan!

Kontakt

ISS Facility Services AB

  Källa

  Ansökan

  • Sista ansökningsdag 2019-02-28

  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

  Detaljer

  • Antal platser 1
  • Arbetstid Heltid
  • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
  • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
  • Publiceringsdatum 2018-12-19
  • Sista ansökningsdag 2019-02-28

  Följ oss på sociala medier

  Om oss

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.