Erfaren ställare

Description

 • Erfaren ställare

 • Vi söker en erfaren ställare till ett kundföretags produktion av plastkomponenter av olika slag och storlek. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på heltid visstid om 6 månader med möjlighet till förlängning och eventuellt övertagande av kundföretaget.

  Arbetet innebär att byta formverktyg, optimera och ställa in maskiner, robotar och verktyg innan verktyget går i produktion. Delaktighet i drift, support samt optimering av produktionen löpande. Delaktighet i förbättringsarbetet.

  Erfarenhet som krävs är att du som söker tidigare har arbetat somtekniker alt. kvalificerad maskinställare inom plastbranschen under minst 5 åroch har därmed goda materialkunskaper. Du kan svenska och engelska i såväl tal som skrift.

  Som person gillar du att arbeta i såväl grupp som självständigt, är initiativtagande, strukturerad , metodisk, målinriktad och klarar stress vid hög arbetsbelastning.

  Heltidstjänst dagtid som vid behov kan bli förlagd till 2-skift.

  Känns tjänsten som klippt och skuren för dig, ser vi helst din ansökan snarast. Du söker enkelt med mobil via denna annons där du svarar på några frågor där du även har möjlighet att söka genom att spela in envideopresentation med din mobilkamera. Stämmer din kompetensprofil med det vi efterfrågar, så kallas du till intervju och du får veta mer om tjänsten och kundföretaget. Välkommen!

  Se Ambitiös: (http://www.ambitios.se/)
  Facebook (http://www.facebook.com/ambitiosswe/?fref=ts) Instagram (http://www.instagram.com/ambitios/) LinkedIn (http://www.linkedin.com/company/3097334/)

  Vi avsäger oss vänligen men bestämt uppvaktning av andra rekryteringsföretag eller erbjudanden om ytterligare platsannonsering!

Contact

AMBITIÖS

 • Contact person Carina

Source

Applying

 • Last day to apply 2019-06-30

The employer accepts applications via their website.

Details

 • Number of spots 1
 • Working hours Full time
 • Wage conditions Fixed
 • Experience Experience needed
 • Published at: 2019-05-22
 • Last day to apply 2019-06-30

Follow us on social media

About us

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.