Vik leg.läkare Östra Läkargruppen Kristianstad

Description

 • Vik leg.läkare Östra Läkargruppen Kristianstad

 • Om Praktikertjänst AB
  Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
  Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
  Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
  Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

  Om Östra Läkargruppen
  Östra Läkargruppen har ca 10 000 listade patienter. Hos oss arbetar specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor och undersköterskor tillsammans med medicinska sekreterare, kuratorer, arbetsterapeut och dietist för att tillsammans kunna erbjuda en god vård till våra listade patienter.

  Östra Läkargruppen har BVC-mottagning och specialistmottagningsverksamhet inom diabetes, astma/KOL, äldrevård, livsstil samt vaccinations- och blodtrycksmottagning. Enheten ansvarar även för tre kommunala äldreboenden.

  Arbetsuppgifter
  Hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med övrig personal på vårdcentralen ansvarar du för att ge våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

  Som leg. läkare på Östra Läkargruppen kommer du att arbeta med planerad mottagningsverksamhet, akuta patienter och även delta i verksamhetens övriga uppdrag. Du delar med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare så att vi gemensamt kan erbjuda en hög medicinsk kvalitet åt våra patienter.

  Övrig information
  Trivs du bra hos oss så finns det goda möjligheter till en ST-tjänstgöring efter avslutat vikariat.

  Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

  Kvalifikationer
  Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård och som brinner för allmänmedicin. Tidigare arbetslivserfarenhet inom primärvård ses som meriterande för tjänsten.

  Personliga egenskaper
  Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och arbetar med patienten i fokus, samtidigt som du arbetar mot verksamhetens mål. Du är engagerad, noggrann och trygg som person och bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Contact

Östra Läkargruppen

Source

Applying

 • Last day to apply 2019-07-04

The employer accepts applications via email to: mailto:anna-karin.nalerius@ptj.se

Details

 • Number of spots 1
 • Working hours Full time
 • Wage conditions Fixed
 • Experience Experience needed
 • Published at: 2019-05-22
 • Last day to apply 2019-07-04

Follow us on social media

About us

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.