Lärare tidigare år, åk 1- 3.

Description

 • Lärare tidigare år, åk 1- 3.

 • Bromölla kommun ligger i nordöstra Skåne vid gränsen mot Blekinge. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer mot övriga Skåne och Blekinge. Bromölla har vacker och omväxlande natur med allt ifrån öppna landskap till bokskogar och stränder vid Östersjökusten. I kommunen finns Skånes största sjö Ivösjön. I kommunen bor drygt 12 900 personer.

  Besök oss på www.bromolla.se

  ARBETSUPPGIFTER
  Placering: Dalaskolan Norra, Grundskola

  I Bromölla kommun arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla och förbättra måluppfyllelse för eleverna, i samarbete med övriga arbetslag, för att hjälpa eleven att nå så långt som möjligt. Vi har höga mål med vår verksamhet där vi tror att bra relationer mellan elever och personal är en förutsättning för goda studieresultat och trevlig stämning på skolan.

  Vi söker en grundskollärare med placering på Dalaskolan Norra i åk 1-3 med start under ht-19.
  Vi söker dig, som precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kolleger och elever. Du samarbetar bra med andra, du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har förmåga att planera både i arbetslag och individuellt.

  Undervisningen utformas utifrån läroplanens mål där planering, förberedelse, genomförande samt utvärdering är viktiga grundpelare. Du har positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar undervisningen utifrån alla elevernas nivå, din bedömning av den enskilda eleven och med fokus på elevens bästa.

  Via dialog skapar du goda relationer som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt. På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbetet och tillsammans med kolleger driver du utvecklingsarbete och tar gemensamt ansvar både för egen som gruppens planering och vidareutveckling.

  KVALIFIKATIONER
  Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i årskurs 1- 6 i grundskolan. Undervisningen ska du kunna anpassa utifrån varje elevs förutsättningar och dina lektioner präglas av tydliga förväntningar, arbetsro och lust att lära. Arbetet organiserar och strukturerar du utifrån angivna mål. Vidare har du god förmåga att undervisa barn i behov av stöd.

  För att lyckas i arbetet krävs att du skapar förtroendefulla relationer både i och utanför skolan. Du har engagemang, entusiasm och ett genuint intresse för skolans värld och hur den påverkas av omvärlden.

  Du är en trygg pedagogisk ledare med förmåga att kritiskt analysera eget och arbetsgruppens arbetssätt för ständig utveckling. Du har god förmåga att använda dig av digitala verktyg i undervisningen samt som redskap för information, planering och den dokumentation som krävs.

  Som person är du kommunikativ, lyhörd och väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare samt har god fallenhet att analysera och dokumentera elevers förmågor och kunskaper.

  Vi tillämpar löpande rekrytering.

  ÖVRIGT
  Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

Contact

Bromölla kommun, Grundskola

 • Contact person Christel Andersson

Source

Applying

 • Last day to apply 2019-06-30

The employer accepts applications via their website.

Details

 • Number of spots 1
 • Working hours Full time
 • Wage conditions Fixed
 • Experience Experience needed
 • Published at: 2019-05-22
 • Last day to apply 2019-06-30

Follow us on social media

About us

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.