Sjuksköterskor till kliniskt utvecklingsår inom kirurgi

Description

 • Sjuksköterskor till kliniskt utvecklingsår inom kirurgi

 • Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

  Vi ger dig möjligheten att växa som sjuksköterska genom att bredda dina erfarenheter och kunskaper i ett kliniskt utvecklingsår inom kirurgisk vård. Är du ny sjuksköterska? Då är detta rätta platsen för dig. Vår ambition är att du som ny sjuksköterska ska känna dig trygg i yrkesrollen och få de rätta förutsättningarna att utvecklas.

  Vi erbjuder dig 6 veckors yrkesintroduktion (3 veckor med ordinarie sjuksköterska och 3 veckor med halvbelastning/delat vårdlag), Region Gävleborgs obligatoriska yrkesintroduktionsprogram som sträcker sig över cirka 8 månader, inklusive handledning i Hållbart yrkesliv med Företagshälsovården Region Gävleborg.

  Inom ramen för kliniskt utvecklingsår får du prova på att arbeta på våra olika enheter i blocktjänstgöring med tillsvidareanställning på en av enheterna med mentorskap. Under året anordnas fortlöpande utvecklingsdagar på enheter knutna till kirurgisk verksamhet. Vi startar med en gemensam introduktion, där vi under en halvdag går igenom programmets olika delar och du kommer att träffa de personer som ansvarar för innehållet.

  ARBETSUPPGIFTER
  Du ingår i ordinarie personalstyrka och kommer att ha sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Året ska ge dig goda förutsättningar och utveckla ditt ansvarstagande. Att ta del av olika verksamheter ger möjlighet till lärande och ökad kompetens. Du får själv som anställd vara med att påverka dina arbetsider via individuella scheman i TimeCare efter din introduktion. Vi har en dygnet runt verksamhet, vilket innebär att du som sjuksköterska hos oss arbetar dag och kväll.

  KVALIFIKATIONER
  Vi söker dig som är nyexaminerad, legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har ett intresse för kirurgisk omvårdnad. Är du dessutom nyexaminerad innebär det ny kunskap, nya tankar och idéer som är värdefulla för vår verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, har god organisationsförmåga och vill arbeta i team. Vi arbetar just nu med att utveckla vårat teamarbete och tydliggöra rollerna i teamet för undersköterskor och sjuksköterskor. Det krävs därför att du är öppen för förändring och utveckling.

  Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

  ÖVRIGT
  Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

  Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

  Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

  Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
  -----------------------------------------------------------
  Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
  Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

  Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

  Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

  Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

  Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
  Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Contact

Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning

 • Contact person Maria Blomqvist, Vårdenhetschef Kirurgavd 111A
 • Phone number 070-273 67 46

Source

Applying

 • Last day to apply 2019-05-31

The employer accepts applications via their website.

Details

 • Number of spots 6
 • Working hours Full time
 • Wage conditions Fixed
 • Experience Experience needed
 • Published at: 2019-01-31
 • Last day to apply 2019-05-31

Follow us on social media

About us

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.