Collection Administrator till företag i Nacka

Description

 • Collection Administrator till företag i Nacka

 • Vi på Lernia söker en Collection Administrator (CAD) till ett ledande företag inom Credit Management Services som erbjuder heltäckande kredithanteringstjänster som bidrar till att förbättra kassaflöde och lönsamhet för företagets kunder. Om du trivs med administration och teamarbete är du välkommen att söka tjänsten redan idag!

  Om tjänsten
  Du kommer att arbeta som inkassohandläggare med fokus på energifordringar. Dina löpande arbetsuppgifter består av att handlägga kundens ärenden inom ramen för inkassotjänster. Du fattar beslut om rätt åtgärd i respektive ärende i syfte att driva in utestående fordringar på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt. Du verkar också för att kundens ärenden hanteras i enlighet med våra koncept, kundunika lösningar samt värderingar. Vidare säkerställer du att arbetet utförs i rätt tid och på ett kvalitetsmässigt sätt i syfte att medverka till en effektiv inkassoprocess.

  Som Collection Administrator samarbetar du mycket internt med kollegorna i teamet för att kunden ska uppleva att det är lätt att vara kund. Du utmanar också våra befintliga rutiner och arbetssätt i syfte att skapa en bättre process och ökad lönsamhet.

  Om dig
  Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som inkassohandläggare och/eller erfarenhet av energifordringar genom att du arbetat på ett energibolag. Vidare har du gymnasieutbildning (gärna inom ekonomi), goda kunskaper i Office-paketet, samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

  Personliga egenskaper
  Du är en serviceinriktad och noggrann problemlösare som gillar att arbeta med administration. För att lyckas i rollen behöver du också trivas med ett högt arbetstempo där du prioriterar bland olika arbetsuppgifter och utifrån företagets värderingar fattar egna beslut. Vi värdesätter att du har ett utvecklat affärsmannaskap, där känsla för service och vilja att generera resultat är centrala inslag. Då man arbetar i team som tillsammans levererar tjänsten till kund är god samarbetsförmåga viktig.

  Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  Visstid/heltid/Nacka, Stockholm

  Om anställningen
  Tjänsten utgör ett konsultuppdrag som startar omgående och pågår under 6 månader med god möjlighet till förlängning. Som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till vårt kundföretag.

  Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal.

  Om ansökan
  Skicka in CV där det tydligt framgår vad du har för erfarenhet inom inkasso. Har du andra erfarenheter som du tycker har relevans för tjänsten får du gärna beskriva även dem. Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

  Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Contact

Lernia

  Source

  Applying

  • Last day to apply 2019-03-03

  The employer accepts applications via their website.

  Details

  • Number of spots 1
  • Working hours Full time
  • Wage conditions Fixed
  • Experience Experience needed
  • Published at: 2019-02-08
  • Last day to apply 2019-03-03

  Follow us on social media

  About us

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.