Driven Controller

Description

 • Driven Controller

 • ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

  Driven controller till Teknik & Energi

  Till vårt affärsområde Teknik & Energi söker vi nu en controller. Är du en ekonom med känsla för affärer som liksom vi, känner passion för kunder och service har vi rätt jobb för dig!

  ISS vision är att vara ”The worlds greatest service organisation”. Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre och förstå våra kunders behov.

  Rollen som controller hos Teknik & Energi

  Att jobba som Controller hos oss innebär en strategiskt viktig roll i arbetet med att driva och utveckla effektiva processer för ekonomistyrning inom våra olika kontrakt. Du är kontraktsledningens högra hand i ekonomistyrningsfrågor och stöttar aktivt resultatansvariga för att utveckla resultatet inom respektive verksamhets del. Du tar del i kontraktens fortsatta utveckling och ingår i dess ledningsgrupp. Du rapporterar till Affärsområdescontrollern för Teknik & Energi och ingår i teamet för ekonomi- och administration.

  Dina ansvarsområden som Controller är;

  • Stötta verksamhetens chefer i frågor som rör ekonomistyrning och resultatutveckling
  • Leda, samordna och utföra

  • Bokslut
  • Budget, estimat och prognos
  • Handlingsplaner och gap-analys
  • Cash Flow

  • Rapportering, uppföljning och analys

  Generell profil och formella krav på rollen

  Vi söker dig som är civilekonom eller som har motsvarande ekonomiutbildning med företrädesvis redovisnings- eller ekonomistyrningsinriktning. Du har arbetat som controller i minst ett par år och har erfarenhet från arbete med redovisning, bokslut och prognoser.

  För att passa in i rollen tror vi att du har ett logiskt och analytiskt tänkande samt förmågan att följa upp och slutföra arbeten som påbörjats. Vi söker dig som är en god kommunikatör vilket innebär att du pedagogiskt kan förklara ekonomiska detaljer för personer som inte har ekonomi som huvudsyssla. Vidare är du van att ta fram presentationer och du uttrycker dig väl i både tal och skrift. I rollen igår även ansvar som att vara verksamhetens stöd i vårt ärendehanteringssystem, varför vi gärna söker dig som har vana att arbeta i olika system och kan bidra till att vidareutveckla våra processer. Du är självgående och van vid att samla in den information du behöver för att kunna fatta välgrundade beslut. Du lockas av att driva affärsutveckling och drivs av att arbeta med förbättringsprocesser såväl inom kontrakten, affärsområdet som ISS interna utvecklingsprojekt.

  Rollen ställer även höga krav på flexibilitet då verksamhetens krav på uppföljning utvecklas och du spelar en viktig roll i utvecklingen av nya rutiner och verktyg. Du är en avancerad användare av MS Office, främst Excel, och använder och är van vid att arbeta i ekonomisystem. Du är skicklig på att prioritera rätt även under tidspress och van vid att jobba mot korta deadlines och under ständigt föränderliga förutsättningar.

  Som person har du integritet och mod att ifrågasätta och utmana nuvarande processer för att skapa effektivitet och ökad lönsamhet. Du drivs av att kunna utvecklas i ditt arbete och av att vara med och påverka. 

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid inom ISS Facility Services AB med placering vid huvudkontoret i Liljeholmen i Stockholm. För dessa tjänster lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och för rätt personer finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

  Resor inom Sverige förekommer.

  Ansök

  Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Teknik & Energis affärsområdescontroller på mail johanna.andersson@se.issworld.com eller på telefon 0734-36 50 88.

  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Varmt välkommen med din ansökan!

Contact

ISS Facility Services AB

  Source

  Applying

  • Last day to apply 2019-01-31

  The employer accepts applications via their website.

  Details

  • Number of spots 1
  • Working hours Full time
  • Wage conditions Fixed
  • Experience Experience needed
  • Published at: 2018-12-18
  • Last day to apply 2019-01-31

  Follow us on social media

  About us

  Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
  JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.