GLADA ANKANS FÖRSKOLA SÖKER BARNSKÖTARE/RESURSPERSON

Description

 • GLADA ANKANS FÖRSKOLA SÖKER BARNSKÖTARE/RESURSPERSON

 • Som barnskötare/resursperson på vår förskola kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-6 år. Tillsammans med övriga pedagoger på förskolan bidrar du till en utvecklande och meningsfull verksamhet för barngruppen och för varje barn. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Hos oss blir du en del av en kreativ, utvecklande och lärande organisation. En del av arbetet innebär också att vara resursperson till ett barn i behov av extra stöd. I det arbetet har du särskilt fokus på ett barn och stödjer barnet i dess utveckling.

  Till vår förskola söker vi en nyfiken, positiv och engagerad barnskötare eller resursperson som vill arbeta på en mindre förskola mitt i naturen. Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. För oss är det viktigt att ta vara på de kunskaper och intressen som finns bland personal och barn och utifrån det skapas vår verksamhet.

  Du medverkar till att skapa en trygg miljö för våra barn och har alltid barnens bästa i fokus. Du trivs med att arbeta i lag samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta ett aktivt ansvar för förskolans pedagogiska verksamhet. I din roll genomför du tillsammans med övriga pedagoger planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet.

  Förskolan är belägen i Dörröd utanför Veberöd, nära skog, natur och djur. Vi är mycket ute och gör varje vecka utflykt till skogen. Intresse för att vara mycket utomhus är därför en nödvändighet.

  Körkort och tillgång till bil är en nödvändighet för att kunna ta sig till förskolan. Du behöver kunna tala och förstå svenska.

  Glada Ankan är en föräldrakooperativ förskola som ligger i Dörröd utanför Veberöd och som funnits sedan 1992. Vi är en liten förskola med plats för cirka 20 barn mellan 1 och 6 år. Förskolan sköts enligt kommunens och Skolverkets riktlinjer men drivs i privat regi av föräldrarna som har barn på förskolan. Förskolan är belägen med skog, natur och djur som närmsta granne vilket präglar vår verksamhet där vi är mycket ute. I verksamheten arbetar en förskolechef, ytterligare fyra pedagoger samt en köksansvarig. Den pedagogiska verksamheten ansvarar vår förskolechef för tillsammans med övrig personal. Vi arbetar med en tydlig struktur, välplanerade aktiviteter samt mycket lek.
  Läs gärna mer på vår hemsida (http://glada-ankan.se/) om vår verksamhet.

Contact

GLADAN, EKONOMISK FÖRENING

Source

Applying

 • Last day to apply 2019-01-31

The employer accepts applications via email to: mailto:ansokan@glada-ankan.se

Details

 • Number of spots 1
 • Working hours Part time
 • Wage conditions Fixed
 • Own car required Yes
 • Experience Experience needed
 • Published at: 2019-01-11
 • Last day to apply 2019-01-31

Follow us on social media

About us

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.