Account Manager för finansbolag

Description

 • Account Manager för finansbolag

 • RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
  LÅT OSS HITTA JOBBET ÅT DIG!
  Vi letar aktivt jobb åt dig utifrån dina krav och erfarenheter. Över 80% av de som registrerar sig får ett jobberbjudande inom 1 vecka. Registrera dig snabbt och enkelt på RecNet.se

  Vi söker nu en ny Account Manager till vår kund.

  Vår kund är ett av landets större finansbolag och arbetar med att hjälpa företag att får en bättre ekonomi. Företaget hjälper till med fakturering och indrivning av fakturor för små och medelstora bolag. Företaget har nytt fräscht kontor med en härlig arbetsmiljö.

  Vill du arbeta med en produkt som alla företag behöver hjälp med och samtidigt få erfarenhet inom finansbranschen som du kan ha nytta av resten av ditt liv. Då är detta rätt jobb för dig!

  Du kommer arbeta som säljare mot företag. Du kommer att gå på möten runt om din region för att sälja fakturahanterings tjänster.
  Du kommer att arbeta i ett team med glada och drivna kollegor, i en atmosfär som andas positivitet.

  Företaget satsar mycket på trivsel och arrangerar ofta after worker, resetävlingar och annat som ökar trivsel och motivation.

  Arbetet sker 8- 17 måndag till fredag.

  Du kommer att få en gedigen utbildning inom faktura hantering och lättare bokföring för att enklare förstå kundens situation. Du kommer även få vidareutbildningar i sälj och marknadsföring om så önskas.

  Lön: 25 000 fast + Provision

  Ingen tidigare erfarenhet krävs, utbildning sker på plats.

  Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Contact

Recnet

 • Contact person Niklas Wennerberg

Source

Applying

 • Last day to apply 2019-01-25

The employer accepts applications via their website.

Details

 • Number of spots 3
 • Working hours Full time
 • Wage conditions Fixed and commission
 • Experience Experience needed
 • Published at: 2019-01-11
 • Last day to apply 2019-01-25

Follow us on social media

About us

Sveriges rikstäckande Jobbsajt!
JobbetNu är ett enkelt verktyg för att hitta de allra senaste jobben i Sverige. Sök bland 1000-tals lediga tjänster med ett klick. JobbetNu är också en mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare där du som arbetssökande kan lägga upp videopresentationer, cv och bli matchad mot arbetsgivare. Ni som arbetsgivare kan annonsera och hitta flera nya spännande profiler i vår databas allt för att ni ska hitta nya kvalitativa medarbetare.